top of page
besøk-små-filer-4.jpg

Kaffesmaking? Sommeravslutning? Kick-off? Inspirasjon? Barista på oppdrag? Kaffekonkurranse?

rRebel Coffee Academy kan hjelpe til med ditt arrangement, og det er bare fantasien som setter grenser for hva vi kan få til sammen. Vi har flotte lokaler og moderne utstyr sentralt i Oslo som kan leies etter avtale. Våre lokaler er modulbaserte og kan dermed tilpasses mange ulike formål. Vi kan tilby trådløst presentasjonsverktøy, et moderne kjøkken, den kaffen du ønsker og ikke minst det nyeste kaffeutstyret.
 
Kanskje ditt firma trenger litt ny inspirasjon? Faglig innhold og sosiale opplevelser gjør ofte sterkest inntrykk hvis man som medarbeider tas ut av sin daglige kontekst. Vi kan også arrangere kaffesmakinger, kaffekonkurranser, private kurs og annen kaffemoro.
 
Vi har avtale med flinke baristaer og kursholdere, og kan sende både utstyr og folk til ditt arrangement. Kanskje du vil ha barista på jobben en dag, eller servere noe godt til kunder på messer og arrangementer?

BARISTA-UTLEIE

Smeg Nordic er svært fornøyd med samarbeidet med Barista School i forbindelse med Bygg Reis Deg 2019. De var behjelpelig og fleksible med både utleie av utstyr og barista. Baristaer med høy kaffekunnskap som tryllet frem utsøkte kaffedrikker. Vi samarbeider gjerne med Barista School igjen ved en senere anledning.

Morten Bratshaug / Smeg Nordic 

bottom of page