top of page
Kaffebønner

Konsultasjonspakker for brennerier.

Med en konsulent fra rRebel Coffee Academy får du tilgang på spisskompetanse innen kaffebrenning. Vi tilbyr on-site veiledning for dine ansatte på ditt kaffebrenneri. Vi tilbyr konsultasjonspakker på to ulike nivåer; grunnleggende og fordypende.

Original
Roasters

Er du i ferd med å starte et kaffebrenneri og ønsker å kvalitetssikre kaffeproduksjonen?

Med vår konsultasjonspakke får du den støtten du behøver for å starte ditt kaffebrenneri på en sikker måte. Du får personlig oppfølgning av en erfaren brennekonsulent som vil tilpasse innholdet og tidspunktene etter dine behov.

Original Roasters.png

SUPREME ROASTERS

Da vi skulle velge kaffebrenner for Lillehammer Kaffebrenneri i 2017, var trygghet noe av det viktigste vi la vekt på. I tillegg til Diedrich-brenner, kjøpte vi en opplæringspakke via Barista School. Vi all opplæring vi trengte, først i Oslo, og deretter to dager på vårt kaffebrenneri på Lillehammer. Vi har så å si ikke hatt behov for oppfølging i etterkant, alt har fungert perfekt. Vi har også deltatt på deres Diedrich-seminarer, der vi har fått mer kunnskap og fordypning. Vi er kjempefornøyde, og kommer til å benytte oss av kurs hos Barista School også i fremtiden når vi trenger påfyll og fordypning, for utlærte blir vi aldri (heldigvis).

Sidsel Madshus / Eier og daglig leder Lillehammer Kaffebrenneri AS

bottom of page