top of page

Konsultasjonspakker for brennerier

Med en konsulent fra Barista School får du tilgang på spisskompetanse innen kaffebrenning. Vi tilbyr on-site veiledning for dine ansatte på ditt kaffebrenneri. Vi tilbyr konsultasjonspakker på to ulike nivåer; grunnleggende og fordypende.

Original Roasters

Er du i ferd med å starte et kaffebrenneri og ønsker å kvalitetssikre kaffeproduksjonen?

Med vår konsultasjonspakke får du den støtten du behøver for å starte ditt kaffebrenneri på en sikker måte. Du får personlig oppfølgning av en erfaren brennekonsulent som vil tilpasse innholdet og tidspunktene etter dine behov.

ESS014_180917_BARISTA_SCHOOL_CONSULTANCY

Supreme Roasters

I denne konsultasjonspakken hjelper vi deg med å starte opp ditt eget kaffebrenneri og gir opplæring til dine medarbeidere.

Vi vil gi deg den støtten du trenger for å drive ditt eget kaffebrenneri på en sikker måte med høyt fokus på kaffekvalitet. En erfaren brennekonsulent vil lære deg om brenneprofiler og kvalitetskontroll, inkludert cuppinger der dere diskuterer smak og kvalitet. Sammen vil dere utarbeide en portefølje med brenneprofiler. Kurset og tidspunktene tilpasses etter dine ønsker og behov. Konsultasjonspakken inkluderer en dags oppfølging i etterkant.

ESS014_180917_BARISTA_SCHOOL_CONSULTANCY

Follow-Up Roasters

En erfaren brennekonsulent kommer til deg i to dager og hjelper deg med det du ønsker. Før oppstart blir vi enige om agenda og målsetning for oppfølgingen.

Denne konsultasjonpakken er for deg som har drevet eget kaffebrenneri en stund og ønsker videre oppfølging og utvikling. Vi tilbyr påfyll av kunnskap og nye perspektiver, for å inspirere deg og hjelpe deg med å ta virksomheten din til nye høyder.

ESS014_180917_BARISTA_SCHOOL_CONSULTANCY
bottom of page