top of page

Konsultasjonspakker for kaffebarer

Med en konsulent fra Barista School får du tilgang på spisskompetanse innen baristakunst. Vi tilbyr on-site veiledning for dine kollegaer på ditt serveringssted. Vi tilbyr konsultasjonspakker på to ulike nivåer; grunnleggende og fordypende.

Original Horeca

Har du behov for å friske opp baristakunnskapene eller kanskje nettopp fått installert en ny espressomaskin?

På Original Horeca stiller vi inn espressomaskinen og kvernen på deres serveringssted og gir et kort baristakurs tilpasset deres nivå. Gjennom praktisk trening sammen med en erfaren barista får dere de ferdighetene som trengs for å servere gode espressodrikker med fin melk. I tillegg går vi gjennom rengjøringsrutiner og tips for hvordan dere holder utstyret i perfekt stand.

ESS014_180917_BARISTA_SCHOOL_CONSULTANCY

Supreme Horeca

Denne pakken passer ved oppstart av en ny kafe, ved nyinstallasjon av en maskin eller for deg som vil øke kaffekvaliteten på ditt serveringssted.

Kurset gir fullverdige baristakunnskaper for opp til 4 personer, skreddersydd til deres nivå. Vi arbeider praktisk med espresso og steaming av melk og fokuserer på hele kaffeserveringen. Vi sørger for at alle er sikre på utstyr og metoder og arbeider med hele kaffemenyen. Kvernen og espressomaskinen stiller vi inn sammen. Kurset inkluderer et Supreme Horeca diplom til ditt serveringssted.

ESS014_180917_BARISTA_SCHOOL_CONSULTANCY

ESS014_180917_BARISTA_SCHOOL_CONSULTANCY
bottom of page