top of page

Ole Kristian Bøen

Ole Kristian er våre nye kursleder for Brewing. Han er blant de beste i Norge til å brygge kaffe, og kanskje akkurat som deg, så kommer han ikke fra bransjen. Lidenskapen hans er ren og smittsom, og han er en strålende formidler.

Noen ord fra Ole Kristian

Hei,

Jeg heter Ole Kristian og kan vel sies å være litt over snittet interessert i kaffe.

Det hele startet mens jeg drev aktivt med landeveissykling. Som mange vet henger kaffe og sykling tett sammen, men jeg må nok innrømme at jeg til tider var mer på kaffebar enn på sykkelsetet.  

I 2018 så jeg tilfeldigvis en annonse på Facebook om et regionalt mesterskap i håndbrygg. Jeg kunne ingenting om hverken regler eller hvordan en konkurranse fungerte, men jeg ble tatt i mot med åpne armer og husker spesielt at Odd Steinar Tøllefsen som hadde vunnet VM tre år tidligere, villig delte av sin kunnskap.

Det tente en gnist i meg og siden har jeg ikke sett meg tilbake. I 2020 vant jeg til min store overraskelse NM. Det var uken før Norge stengte med, så det skulle vise seg å bli lenge til neste anledning, men i 2021 representerte jeg Norge i VM i håndbrygg eller Brewers Cup som det heter.

Jeg ikke klart å gjenta seieren enda, men har vært i finalen i NM fire av fire ganger. 

Jeg har aldri jobbet profesjonelt med kaffe, men jeg har lært utrolig mye om hva som påvirker resultatet i koppen gjennom å konkurrere og jeg elsker å dele kaffegleden med andre.

 

Håper vi sees på kurs hos rRebel!

image2.jpeg

Lær kunsten å brygge kaffe med Ole Kristian i Brewing kurset!

  • Laster inn dager ...

    1 900 norske kroner
bottom of page