top of page

 / Thea

Thea Gvalia

Thea er vår nye kursleder for grunnkursene i barista, 1 og 2. Hun har lang fartstid i bransjen og jobbet for noen av de beste kaffebarene i landet, som Tøyen Startup Village, Fuglen og Supreme Roastworks. 

Noen ord fra Thea

Etter å ha jobbet noen år i bar og konkurrert litt har jeg alltid tenkt at kaffe er som ett "kunstnerisk prosjekt".

Forståelsen for hva som gjør en god espresso, eller hvordan man brygger et spennende håndbrygg, starter med å utforske  oppskrifter, teknikker og smaker man kan få ut av kaffen.

Det er mange år bak disken som har gitt meg en sans for hva god kaffe kan gi - så mange nye smaker! Man kan alltid finne noe å lære og noe å utforske, akkurat som i kunst. Det lille som gjør at en cappuccino smaker bare super digg, og det å forstå seg på utstyret man bruker er like viktig. 

Så liker jeg å dele. All den infoen jeg har fått av de årene som din lokale Barista, det burde deles akkurat som kaffen. Noen ganger trenger man en liten pekepinne i riktig retning mot ens eget kunstnerisk prosjekt.

Jeg tenker det er det vi baristaer gjør. Vi deler kunsten vår,  og skaper litt kunst sammen. Også er jo kaffe bare gøy, det er litt personlig, men veldig offentlig. 

Mange dype dykk å gjøre når man allerede har begynt! Det tror jeg enhver kaffeentusiast kjenner seg i!
 

thea-22.jpg

Bli med og utfold deg sammen med Thea og lær deg kunsten å være barista!

 • Grunnleggende opplæring i baristafaget.

  Les mer

  Laster inn dager ...

  1 900 norske kroner
 • Baristakurs for viderekommende.

  Les mer

  Laster inn dager ...

  2 200 norske kroner
bottom of page